Regendouches geven telkens weer een fantastische ervaring!

| Meer

Regendouche

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een regendouche is heerlijk om onder te staan. En inderdaad, het is net alsof men in de regen loopt maar dan met een aangenamere temperatuur en onder aangenamere omstandigheden.
Tegelijk is het gezond. De bloedsomloop wordt geactiveerd en dat treft met name de bloedvaten aan de oppervlakte van de huid. Goed voor het lichaam en een onovertroffen douche-ervaring!

Typen regendouches
-
De eenhandel douchemengkraan met regendouche. Met de standaarddiameter van 15 centimeter.
 U kunt ook een grotere diameter nemen, namelijk 20 centimeter.
-Ook met de diameter van 15 centimeter is verkrijgbaar de inbouwbad/douche mengkraan met regendouche. In enkele
 kleuren verkrijgbaar. Zo is er de chroom- goudkleur, de edelstaalkleur en de mat- chroomkleur.
-In dezelfde kleuren aanwezig is de inbouw douchemengkraan met regendouche. De diameter is ook 15
 centimeter.

Prijsindicatie
Het eerste type regendouches is ook meteen het duurste. U mag rekenen op ongeveer 875 euro. Wilt u een diameter van 20 centimeter in plaats van 15 centimeter, dan komt er nog een dikke 100 euro bij.
Het tweede soort regendouches komt op ongeveer 450 tot 500 euro.
Het laatste type regendouche zal rond de 350 euro gaan kosten.
Natuurlijk zijn er nog meer regendouches op de markt. Meer prijzen zijn dan ook niet te geven.

Grootte van de douchekop
En deze zal meteen opvallen in uw badkamer. Een regendouche is de trend van nu! Als u een grote regendouche combineert met een grote inloopdouche, dan heeft u het summum van douchen. Beter is wellicht niet te krijgen. Een heerlijke sensatie!
Nadeeltje misschien is dat u er wel heel lang onder zult staan, lekker toch…maar het waterverbruik zal dan wel toenemen. Maar wat maakt dat nu uit, verwen uzelf met deze voortreffelijke douchecombinatie!

Bevestigen
Om de regendouche aan het plafond vast te maken heeft u een plafondsteun nodig. Deze moet 20 centimeter zijn. Komt de regendouche tegen de wand van een douchemuur, moet u rekening houden met 10 centimeter extra hoogte. De ophanging van de douchekop moet tenminste 2,1 meter boven de vloer zijn. Tel de laatste bij de 20 centimeter op, dan moet het plafond minimaal 2,3 meter hoog zijn vanaf de douchevloer gemeten.

Afwerktip!
Natuurlijk wilt u geen lekkage. Afkitten is daarom een belangrijk werk in de badkamer. Er zijn speciale kitten. De eerste is de extra elastische siliconenkit. Hier zit een schimmelwerend middel in. De tweede soort is sanitaire kit. Deze wordt vooral toegepast in extra natte ruimten. Kan niet worden overgeschilderd.

regendouche