Douchekranen. De keuze is meer dan enorm!

| Meer

Inbouw douchekraan thermostaat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het KIWA keurmerk

Koop altijd een kraan douche met dat keurmerk. U krijgt dan niet alleen de beste kwaliteit maar er wordt ook rekening gehouden met het milieu.
 

Douchekranen modellen

RVS inbouw douchekraan wandkraanThermosstatische douchekranen. Rechtse kraan is voor koud water, de linkse kraan voor het warme water. De wateraansluiting zit altijd onderaan wat betreft de waterslang. Met de rechtse kraan kunt u de ideale temperatuur van het water instellen.
 

Thermosstatische mengkraan

De aanwezige thermostaat regelt nauwkeurig, reageert snel en blijft bovendien constant bijsturen om de ingestelde warmte optimaal te houden.
 
 

 

Besparen op het douchewater en energie bij douche kranen
Bij een eengreepskraan wordt zo gemengd dat er minder warm water nodig is en daardoor minder energie.
Aan het uiteinde van de kraan kunt u een schuimstraalmondstuk bevestigen. Daarbij komt lucht in de waterstraal en ontstaat er een bruisen. Door dat bruisen lijkt het of er een volle straal is maar dat lijkt zo. U gaat daardoor minder water verbruiken.
Bij de thermosstatische douchekranen blijft de temperatuur constant. Er wordt dus minder warm water toegevoerd. Dat komt omdat er niet meer hoeft worden gezocht naar de ingestelde temperatuur.
 
douchekraan