Douchekoppen, en welke gaat u nemen?

| Meer

Douchekop

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soorten en maten

 
Regenboog douchekopEen nieuwe soort is de LED- douchekop. Dit type verlichting is ingebouwd en gaat schijnen op het moment dat het water gaat stromen. Er zijn vier hoofdkleuren te onderscheiden. Rood betekent heet, groen is koud, blauw is lauw en paars is warm. Erg veilig wat het gebruik betreft.
 
Een met regenboogkleuren. Voordelen zijn dat die kleurenpracht geweldig werkt wat betreft lichaam en geest. Het tweede voordeel is dat het uw badkamer iets speciaals geeft want om de zeven seconden verandert het kleurenspel.
 
Led douchekopVerlichting is ook mogelijk. De verlichting reageert op de watertemperatuur. De kleuren betekenen iets anders namelijk wit betekent koud en de rest is hetzelfde als bij de led- verlichting. Rood staat voor heet, paars is warm en blauw is lauw.
 
 
 
 
 
 
Water besparen doet u met een spaardouchekop. Bijna de helft van wat u normaal verbruikt. Dat scheelt voor vier personen op jaarbasis ongeveer 10.000 liter water.
 
Waterbesparende douchekopDe dubbele douchekop. Dit type is vrij eenvoudig te monteren.
 
Waterbesparende douche koppen. Het fijne is dat u er niks van merkt terwijl u staat te douchen maar u bespaart een aanzienlijk aantal liters per minuut.
 

Extra grote douchekoppen

Met een douchestand en een massagestand. De massagestand heeft op zijn beurt diverse mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit de wijdlopende stand, de harde en zachte stand, de priemende stand en uit de straalgerichte stand.
 

Het reinigen

Douche koppen zijn gevoelig voor kalkaanslag. Het verwijderen van die aanslag is eenvoudig. U haalt de douchekop eraf en legt deze in de onvermengde azijn. Laat hem ruim twee uur hierin liggen. Daarna goed de douchekop uitspoelen en afdrogen met een droge doek.
Er is ook een middel te koop namelijk antikalk. In dit middel zit fosforzuur die het werk doet. Na het gebruik van antikalk ook weer goed afspoelen en met een droge doek droog maken.
 
Waarom zijn metalen douchekoppen beter voor gebruik dan kunststof douche koppen in een badkamer douche?
Op het moment dat u de douche aanzet, krijgt u een leger van bacteriŽn over u heen. Deze bacteriŽn zitten in het water maar ook in de douchekop. Dé ideale plaats voor bacteriegroei! Bij een metalen douchekop is deze groei een stuk lager dan bij een kunststof.
 
douchekop