Badkamer sanitair...erg belangrijk in uw badkamer

| Meer

Badkamer sanitair

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Het begrip sanitair is als volgt te omschrijven. Het is bijna alles wat zich in een badkamer bevindt. Daarom is het belangrijk dat u dat met zorg kiest. Alles moet goed werken en moet een uitstraling hebben die u aanstaat. Daarnaast speelt het gemak een rol en ook de kleur. Alle ingrediŽnten zorgen uiteindelijk voor een perfecte harmonie en sfeer. 
Het houdt ondermeer in de douchekranen, diverse accessoires, het ligbaddouchecabines, de wastafel, het toilet en meubels. Dus alles wat met de verzorging van het lichaam heeft te maken.
 
Om alle badkamer sanitair in topconditie te houden is regelmatig schoonmaken belangrijk. Dat verhoogt de hygiŽne in de badkamer en daarmee uw gezondheid. Ook zal het sanitair badkamer langer meegaan.
 

Onderhoudtips

 • Sanitair badkamerGa nooit verschillende schoonmaakmiddelen bij elkaar voegen. Er kunnen dampen vrijkomen die niet goed zijn voor de gezondheid.
 • Gooi niet alles door de afvoer. Denk hierbij op de eerste plaats aan uzelf maar op de tweede plaats ook aan het milieu!
 • Lees altijd, voordat u begint met schoonmaken, goed de gebruiksaanwijzing en volg nauwkeurig de instructies op.
 • Schuurmiddelen zijn uit den boze! Er kunnen op het sanitair kleine krassen ontstaan die u niet meer weg krijgt.
 • Gebruikt u een tandpasta met amine-fluoride, pas dan heel goed op! Het kan natuurlijk gebeuren dat u wat tandpasta morst. Vergeet u dat op te ruimen, dan kan een doffe plek ontstaan. U kunt daarna boenen wat u wilt, de plek zal dof blijven.

 

Welke producten mag u gebruiken voor uw badkamer sanitair?

 

Ontkalken sanitair badkamerU kunt een allesreiniger gebruiken om met name wastafels schoon te maken. Heeft u kalkaanslag, dan is dat te verwijderen met ammoniak te verdunnen met water. Heeft u badkamer sanitair van keramiek, dan kunt u dat schoonmaken met polijstmiddelen. Deze middelen moet wel op basis zijn van krijt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sanitair badkamer is er in vele vormen, in diverse materialen met vele mogelijkheden.

 • SanitairVormen. Goede voorbeelden daarvan zijn de wastafel, douches, meubels en de douchecabines. Neem eens de wastafel, u kunt kiezen uit een hartvormig model, een rond model, een rechthoekig en een ovaal model.
 • Materialen. Badkuipen en douchebakken zijn ondermeer gemaakt van kunststof, van kunstmarmer en van geŽmailleerd staal.
   De douchecabines zijn vervaardigd van kunststof of van glas. Keramiek vindt u terug bij de toiletpotten.
   Wasbakken zijn van diverse materialen gemaakt zoals van keramiek, rvs, geŽmailleerd staal en van kunststof.
 • Mogelijkheden. U zult zich eerst moeten afvragen waar u het badkamer sanitair gaat plaatsen. Een schets maken kan een goede hulp zijn. U tekent de onderdelen in en zo komt u tot uw uiteindelijke indeling.
 • U kunt van alles kopen in een sanitair winkel.