Badkamer renovatie- een prima alternatief!

| Meer
Badkamer renovatie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Renoveren, het werkwoord zegt het zelf al, betekent weer vernieuwen maar dat hoeft niet alles of helemaal te zijn. Renovatiewerken gebeuren bij badkamers die al lang bestaan en u wilt wel eens iets anders. U wilt geen ligbad meer of u wilt er juist wel een. Of u droomt al jaren van inloopdouches. U wilt nieuwe betegeling, nieuwe verwarming en moderne verlichting. Ook de meubels zijn al jaren oud en nodig aan vervanging toe.
Het beste is om eerst maar eens een lijst te maken wat u allemaal verandert wilt zien. Heeft u dat, dan zet daar dan de geldbedragen bij die u denkt kwijt te zijn. Zo zult u snel weten of de badkamer renovatie kan doorgaan zoals u in gedachten heeft.
Een belangrijk onderwerp bij badkamers renovatie komt hierbij ook nog eens om de hoek kijken. Gaat u het zelf doen of laat u het doen. Zelf doen kost tijd maar bespaart geld. Laten doen gaat sneller, is wel duurder maar het gebeurt op een professionele manier. Al deze afwegingen komen bij u terecht en u moet uiteindelijk beslissen!

In principe zijn er drie typen badkamers renovatie

-De voordelige badkamer renovatie. Ruim genomen komt u uit op een bedrag tussen de 2500 en 5000 euro.
 En daar krijgt u het volgende voor: aan onderdelen bent u tussen de 1500 en 2500 euro kwijt. Bij het laten doen betaalt
 u tussen de 1000 en 2500 euro aan arbeidsloon.
-De gemiddelde. badkamerrenovatie U zult dan moeten rekenen tussen de 6000 en 10000 euro. Aan onderdelen mag
 u rekenen tussen
 de 2500 en 4500 euro. Het arbeidsloon zal uitkomen tussen de 3500 en 5500 euro.
-De luxe badkamer renovatie. Royaal genomen gaat dit type verbouwing tussen de 11000 en 19000 euro kosten.
 Aan onderdelen zult u tussen de 5500 en 12500 euro kwijt zijn. Reken het arbeidsloon maar tussen de 5000 en 7000
 euro.
Renovatie badkamer
Wat of welke onderdelen bij badkamer renovatie?
U kunt in principe wel alles laten veranderen maar misschien heeft u bepaalde onderdelen in gedachten.
U wilt een compleet nieuwe verwarming laten aanleggen. Dat kunnen modieuze radiatoren zijn of vloerverwarming. Denk meteen aan de juiste manier van ventilatie.

U wilt nu eindelijk eens de ideale verlichting in uw badkamer. U gaat voor sfeer, u gaat voor modern. Led- spotjes zijn helemaal in. U kunt ook denken aan een plafondlamp. En vergeet niet de juiste verlichting bij de spiegel te plaatsen; daar heeft u straks alleen maar plezier van!
U heeft uw wastafel al jarenlang gezien. Tijd dus voor een andere, een strakke, een moderne. Prima en u kunt overwegen om een dubbele te laten plaatsen. Gemak voor iedereen!

Nog altijd lekkende douchekranen waar u zich al lang aan ergert…dan is het tijd voor een nieuwe. Ook hier zijn vele modellen en vormen in. En koop nu meteen een goede anders heeft u binnen afzienbare tijd wéér zo`n kraan die alsmaar doordrupt.
Misschien had u nog geen toilet. Laat er toch een installeren, erg gemakkelijk want u hoeft nu niet meer naar beneden.
Voor een nieuw en fris uiterlijk moeten de tegels worden vervangen. Deze zullen straks uw gerenoveerde badkamer een totaal nieuw uiterlijk geven.
Al aan het plafond gedacht…niet vergeten hoor en er zijn mogelijkheden genoeg om uw oude plafond te verfraaien.
Ook de badkamerspiegel kunt u vervangen. Neem mooie ronde vormen, neem nieuwe stijlen.

Natuurlijk zijn er nog meer zaken die u kunt vervangen bij een badkamerrenovatie. Wat u gaat vervangen moet degelijk zijn, mooi en functioneel. Bespaar daar nooit op. U bent toch bezig met geld uitgeven!

Achter de rug
Want die dag zal komen. U heeft de badkamer renovatie achter de rug, en het resultaat mag er zijn. Met gepaste trots laat u aan een ieder uw gerenoveerde badkamer zien. En terecht!

badkamerverbouwing