Badkamermeubel. Klassiek, design, modern en nog veel meer stijlen

| Meer

Badkamer meubelen - badmeubels

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Badkamermeubelen zijn functioneel, dragen hun steentje bij de sfeer en zijn bijzonder mooi om te zien. In badmeubelen kunt u spullen opbergen en daardoor ziet een badkamer er opgeruimd uit. Het enige dat u moet doen is dat u de juiste keuze maakt. De keuze van de meubels moet overeenstemmen met de rest.

Stijlen bij badkamermeubels
De reeks begint bij de klassieke stijl gevolgd door de landelijke stijl. Naast deze stijlen zijn er de designstijl, de retro stijl en de romantische stijl. De lange rij wordt afgesloten door de cottagestijl en de moderne stijl.

Toelichting op deze stijlen bij badkamer meubelen
Stijlvol en een deftige uitstraling vindt u bij de klassieke stijl. De vormen zijn symmetrisch.
Buiten wonen, landelijk wonen. Dat gevoel krijgt u met de landelijke stijl.
De designstijl heeft vooral met vormgeving te maken. Strak en met objecten die de sfeer vervolmaken.
De retro stijl is de stijl uit vroegere tijd.
Kleuren en ronde vormen zijn de kenmerken van de romantische badkamerstijl. De spiegel die hierbij hoort is gotisch of rond.
Geen regels, persoonlijke inrichting, goedkope materialen. De cottagestijl.
Strakke afwerking en dito lijnen komen tevoorschijn bij de moderne stijl.
Badkamermeubelen

Enkele badkamermeubels
De spiegelkast is een opbergkast waarin spulletjes komen die aan het zicht worden onttrokken. Dat zijn in de meeste gevallen crèmes, cosmetica en medicijnen. Tegen deze opbergkast zit een spiegel en dat is makkelijk wat betreft scheren en opmaken.

Ook om kleine spullen in op te bergen is een onderkast een uitkomst.

De badkamerkast is de plaats voor de handdoeken. De grootte van deze kast is afhankelijk van de badkamerruimte. Een kleine ruimte, een kleine kast. Een grote ruimte, een wat grotere kast . Een flinke grote ruimte kan wel een grote kast verdragen.

Enorme keuze in badkamerstijlen
U weet niet waar u moet beginnen. Dat is begrijpelijk. Ga dan eens een kijkje nemen bij enkele badkamermeubelzaken. En misschien heeft u al snel uw meubel gevonden. En misschien is het wel een showroommodel…kunt u die meenemen tegen een leuke prijs.
Ook kunt u eens doelgericht gaan surfen op het internet. Er is een wereld aan badkamermeubelzaken.

Vergelijken
Ook dat kan nooit kwaad. Goedkoop is vaak duurkoop dus ga liever voor hogere kwaliteit. U zult daar geen spijt van krijgen!

badkamerkast