IKEA badkamers zijn er heel veel en hebben allen een prima kwaliteit

| Meer
IKEA badkamer accessoires
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De dag start in de ochtend in de badkamer en eindigt in de IKEA badkamer. 
Ikea heeft alles in huis en onder één dak en levert badkamerproducten van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Deze formule is inmiddels bijzonder succesvol gebleken!
Deze winkel heeft voor u de mooiste badkamermeubelen, sfeervolle verlichting, decoratieve douchegordijnen, kranen en wastafels en de aantrekkelijkste spiegels. Daarnaast is er voor u zelfs het bijpassend badtextiel en heel veel badkameraccessoires.
Kortom, zij biedt u een ongekende hoeveelheid badkamerspullen aan en daar is ongetwijfeld wel een en ander voor u bij.

Ikea badkamers

 
IKEA badmeubels en ladekastenU kunt de handdoeken en washandjes opbergen in een open kast. Kleur bij kleur en dat maakt een verzorgde indruk. U wilt liever de handdoeken en washandjes uit het zicht, ook dat kan met een gesloten kast of in een hoge kast. U zegt het maar, zij heeft het. U wilt uw wastafel nog meer uit laten komen, dan moet u beslist eens gaan kijken naar een bovenkast, naar een onderkast en naar een wastafelkast met enkele laden.  En natuurlijk mag in geen enkele badkamer het medicijnkastje ontbreken evenmin als een spiegelkast met een deur. Beiden echt functioneel. Een stellingkast in uw badkamer is een blikvanger van jewelste. Een kast met deur en met laden staat voor u klaar. U wilt geen onnodige rommel in de badkamer, dan moet u eens een kijkje gaan nemen bij de afdeling badkameropbergers.
 

Sfeervolle verlichting

Want daarmee tovert u de badkamer om tot een sprookje. Er zijn voor u spotjes, inbouwspotjes en wandspotjes. Wilt u nog meer…schitterende wandlampen en de echte sfeermaker, de plafondlamp.
In diverse kleuren verkrijgbaar dus dat wordt een fijne sfeer maken, veel plezier hiermee!
 

Mooie spiegels

 
IKEA badkamer spiegelsEn er is volop keuze! Spiegels voor de vrouw en spiegels voor de man. Opmaken voor de vrouw wordt een feest. Grote spiegels zitten ook in het assortiment want een ieder wil zich graag helemaal bekijken dus zorgt bovendien voor de juiste spiegelverlichting.
 

Douchegordijnen

Om tijdens het douchen het water `binnenboord` te houden is een douchegordijn nodig. En dat gordijn moet niet saai zijn maar juist een vrolijke uitstraling geven. U kunt hier terecht voor een royale keuze douchegordijnen en ook natuurlijk voor douchestangen, doucheringen en nog veel meer.
Heeft u hulp nodig bij het ophangen, dan wil zij dat best voor u doen en u betaalt er slechts een kleine vergoeding voor, over service gesproken…
 

Kranen en wastafels

IKEA wastafel kranen - mengkranenEn zonder beiden heeft u geen badkamer dus zijn er ook kranen en wastafels in het toch al zo rijke badkamerassortiment. U vindt de nodige modellen wastafels en u vindt de nodige modellen kranen. Maak uw keuze, en nog iets, zelfs aan een sifon is gedacht!
 
 

Badtextiel

Een compleet gamma voor de badkamer. Leuke washandjes, dikke warme handdoeken en zelfs de juiste badjas is er voor u!
 

Badkameraccessoires

En al die accessoires maken uw badkamer compleet en stralen bovendien de echte badkamersfeer uit.
Een wasmand hoort in de badkamer te staan want u kunt daar de gebruikte handdoeken en gedragen kleding in doen.
Mocht u een toilet hebben, dan zijn hierbij leuke maar ook functionele accessoires zoals een toiletborstel, een toiletrolhouder en een toiletpapierhouder, een pedaalemmer en zelfs toiletbrillen zijn er.
En ook opbergmandjes en opbergbakjes, gewoon erg gemakkelijk! Nooit meer natte of rondslingerende handdoeken want u hangt deze op aan een handdoekenrekje of handdoekstang.
Voordat u gaat genieten van een hete douche gaat u uw kleding ophangen aan een knoppenrek of aan een hanger of aan een deurhanger. Zeker de laatste is bijzonder…uw kleding blijft droog en neemt nauwelijks ruimte in beslag.
Onder de douche treft u het gemak aan van een zeepbakje en van een douchebakje.
 
IKEA badkameraccessoires
 
 

Zijn er nog meer accessoires?

Zeker weten! Toch graag even willen weten wat u weegt…er is voor u een weegschaal. En heeft u ook zo`n hekel aan tandenborstels die overal liggen, hoeft nu niet meer met de tandenborstelbeker.
En nu kan het opmaken beginnen! De gebruikte wattenstaafjes en wattenbolletjes doet u in een speciaal ontworpen bakje , mooi om te zien en echt nodig.
Een aanwinst in uw badkamer is een bijouteriedoosje. Al uw kostbaarheden kunt u daar in kwijt en u hoeft nooit meer iets te zoeken. Een leuk hebbeding!
Een tissuedoos is ook al zo`n makkelijk accessoire en daarmee houdt u uw badkamer schoon.
 
IKEA badkamer accessoires
 

Totaal

Inderdaad want dit Zweedse bedrijf zorgt voor een totale badkamer. U hoeft nooit naar een andere winkel om aanvullende badkamerspullen te kopen omdat er alles onder één dak is.
Heeft u vragen, heeft u problemen, zij staat altijd voor u klaar!
 
Producten en inspiratie vind je terug op de IKEA badkamer catalogus, klik hier
 
Foto's IKEA badkamers : IKEA ©