Badkameraccessoires. Noodzakelijk en prettig om te zien

| Meer

 

badkameraccessoires
 
 
 
 
 
 
 
 
En badkameraccessoires zijn niet alleen functioneel maar geven juist dat extra meer in de badkamer. Toch is het zo dat er te weinig aandacht aan wordt besteed. En wordt er aan gedacht, dan worden de goedkoopste accessoires aangeschaft. Een badkamer kan nog zo veel geld hebben gekost, als de accessoires niet `samenwerken` met de rest, geeft dat een verkeerd beeld. En iedereen die dan in zo`n badkamer stapt zal dat meteen opvallen.
Bezuinig dus niet op deze zaken!

Er zijn veel handige en leuke zaken bij badkamer accessoires
Wat nooit mag ontbreken in een badkamer is een anti- slipmat.  U moet regelmatig deze mat bekijken met het oog op schimmel of andere soort aantasting. Constateert u dat, dan deze mat meteen verwijderen en een nieuwe kopen.

Dat is van toepassing voor een wasmand. Het is beter een wasmand aan te schaffen van metaal of kunststof. Er zijn ook rieten wasmanden in de handel maar het riet kan gaat rotten door het vocht. Dat is geen prettig gezicht en kan ook een vervelende geur afgeven.

Een pedaalemmertje moet ook aanwezig zijn. Praktisch en een metalen emmertje heeft dan ook een leuke uitstraling. U kunt in het emmertje klein afval kwijt dus regelmatig ledigen.
pedaalemmer

Vroeger werd het een smeerpartij met vloeibare zeep. Nu niet meer want er is nu de zeepdispenser. U krijgt de juiste hoeveelheid vloeibare zeep. De dispenser staat verzorgd en is leuk om te zien.

Geen handdoeken meer links en rechts in de badkamer. Die hangen nu allemaal over het handdoekenrekje. Opgeruimd staat netjes, en zo is het!

Dat geldt in iets mindere mate voor de tandenborstels. Liggen verspreid en is ook niet erg hygiŽnisch. Schaf daarom een tandenborstelhouder aan. Mooi om te zien en bijzonder functioneel. Voor het kleine geldbedrag hoeft u het niet te laten!

Heeft u een toilet in de badkamer? Dan mag een closetrolhouder niet ontbreken. Dat is ook van toepassing voor de closetborstelgarnituur. HygiŽnisch gezien belangrijke punten.

U staat onder de douche en u pakt een stuk zeep uit het zeepbakje. En die zeepbakjes zijn er in diverse soorten. Er zijn er met prachtige decoraties, een lust voor het oog! Daarnaast is er een zeepbakje met gaatjes onderin. Zeepbakjes worden gemaakt van keramiek, van rvs en van chroom.

Voor de oudere mensen onder ons is een zitbank in de doucheruimte een prima oplossing. U kunt heerlijk douchen terwijl u comfortabel zit want uitglijden kan niet.

Om de douche na gebruik zoveel mogelijk watervrij te krijgen, moet dat gebeuren met behulp van een douchewisser. Gaat u de badkamer schoonmaken, dan kunt u dat doen met een badkamerwisser. De laatste wisser heeft een groter oppervlak.

Lang liggen in een ligbad is heerlijk maar soms kan de nek wat pijn gaan doen. Er is hiertegen een speciaal hoofdkussen voor in bad.
Zo ziet u dat er vele badkameraccessoires zijn en van goedkoop tot duur.
 
 
 
 
Badkameraccessoires